Måndag 1 april | Sjömansbiff
Pleskaviska serveras med rösti, ajvar, gräddfil och lök
Kokt torsk serveras med potatis och äggsås
Paltbröd serveras med fläsk och vitsås
|
Tisdag 2 april | Raggmunk serveras med fläsk och lingon
Fläsk/falukorv serveras med potatis och löksås
Kalops serveras med potatis och rödbetor
Pepparlax serveras med potatis och romsås
|
Onsdag 3 april | Bräckt skinka serveras med stuvad vitkål
Lasagne
Stekt salt sill serveras i gräddsky med potatis
Kassler serveras med potatisgratäng och rödvinsås
|
Torsdag 4 april | Ärtsoppa och pannkakor serveras med sylt och grädde
Pyttipanna serveras med ägg och rödbetor
Köttbullar serveras med mos, gräddsås, lingon och pressgurka
Pasta serveras med ost och skinksås
|
Fredag 5 april | Fläsknoisette serveras med ugnsrostad potatis och whiskysås
Mixat( falukorv, bacon, stekt potatis och ägg)
Pasta serveras med kyckling i ädelostsås
|
Serveras varje dag | Spaghetti med köttfärssås 95:-
Nachotallrik 95:-
|
Sallader | Räksallad 105:-
Grekisk sallad 105:-
Ost- och skinksallad 105:-
Kycklingsallad 105:-
Tonfisksallad 105:-
|
Tips | Fläsknoisette, med pommes och bearnaisesås 110:-
Snitzel, pommes och aromsmör 110:-
|